BEL ONS: 012 644 4300

Is dit belangrik om met jou kinders te speel?

Woensdag | 08 Junie | 2022
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
FDR
FDR
5 jare terug

Netflix is tops. Ek is al n jaar en n half weg van dstv en gebruik Netflix, Kody, Skygo deur n Unlocator diens. En dit kos nog minder as dstv.

Shaun Bierman
Shaun Bierman
5 jare terug

se net julle wil he mense moet DSTV hou

Thuunda
Thuunda
5 jare terug

Het DSTV afgesit, meer as ‘n jaar terug, seker al twee jaar, net klomp gemors en herhalings tot vervelens toe (en vrek duur!). Gelukkig het politieke inmenging my genees van enige behoefte om sport nog te kyk of te ondersteun, want dit was regtig die enigste rede wat ek DSTV gehad het voor.

Netflix, Apple-TV en Level-7 unlimited wifi gee my alles wat ek nodig het – op my terme dankie!

Registreer / Register

Oops! We could not locate your form.

Maak toe / Close