Ander Artikels

Resep: Klapper-soufflé met rooswater-sjokoladesous
Deur Lea Brink Delikate kunswerk op sy beste. Jy benodig: Soufflé: 1 koppie bruismeel ½ koppie strooisuiker ½ koppie klapper ¾ koppie klappermelk 1 eetlepel fyngekapte wit sjokolade 1 eier 80g botter Sous: 120g gekapte wit sjokolade 150ml vars room 1 eetlepel rooswaterstroop Verhit die oond tot 180°C. Spuit ses  ... Lees meer
Resep: Balsamiese aarbei-pizza
Deur Lea Brink Een van my gunstelinge. ʼn Baie unieke pizza maar definitief die moeite werd. Jy benodig: Pizza-deeg: 1 teelepel gis ¾ koppie louwarm water 2 koppies koekmeelblom 1½ teelepels sout Vulsel: 6 opgesnyde aarbeie Balsamiese reduksie slaaisous 1 eetlepel opgekapte kruisementblare 1 eetlepel opgekapte amandels 1 handvol roketblare  ... Lees meer
Resep: Roomkaas-pekanneutwafel
Deur Lea Brink ʼn Spesiale vakansiedag-wafel. Soet sonde op sy beste. Jy benodig: Basiese wafel: 2 koppies koekmeelblom 1 eetlepel bakpoeier ¼ teelepel sout 2 eetlepels suiker 2 eiers 1 teelepel vanielje-ekstrak 1½ koppies melk ¼ koppie kook-olie Bolaag: 1 koppie gekapte pekanneute 200g roomkaas ¼ koppie sagte botter 1½  ... Lees meer

Registreer / Register

Maak toe / Close